June 21, 2008 

narozEniny

Jeden rok.

Zázrak.

Praxe relativity.

Jeden rok? Pár týdnů!

A takhle to tehdy bylo.

Budík (budíček) o půl šesté.. Sedm hodin poté, co se B vrátila z koncertu Bréc v Blues sklepě.. A v břiše se to chvíli nadstandardně hemžilo.. Šest.. Kontrola situace.. This is a new dawn.. Telefonáty.. Podolí plno nebere Apolinář plno nebere Krč plno možná.. ale zajeďte si pro papíry.. Do Podolí tedy.. Dobrýden.. Hm, tak vy už tu zůstanete.. Sms do práce.. Ahoj, pardon, přijdu zřejmě později.. Sál je pokoj je sál.. Osm třicet jedenáct půl jedné dvě půl třetí.. 14:45.. “Rodíme”, říkají.. (Proč je jich tu najednou tolik?).. Jsem asistent.. V rámci možností.. 15:17.. vidím hlavičku.. 15:39.. Ela.

Smíme být všichni pohromadě, dívá se, jak na ni mluvím, zatímco B je zahrnuta péčí.. Moc konkrétních flashbacků není, hlavně pocity.. To jsem fotil já? Kdy?.. Nový způsob prožívání zakoušení světa.. Nové role.. Nový člověk.. Signál jen těsně pod horním rámem okna, ale když se natáhnu, dosáhnu.. Sms do redakce.. Hodina pryč jako nic.. Prší vydatně; neva.. Nic neva!.. Skáču do auta, cestou domů Josef S. posílá éterem Cornflake Girl malé E.. “I need a confirmation here”, píše Dvd.. Jojo, jetotak.. Ale není moc času.. Šup domů.. Komp.. Poslední verze PJ live z Chorzowa (ano, budík byl na šest, na psaní však nedošlo..).. Za deště autmo do redakce, na skok, toritikety na stole, pár vět, všichni po krk v uzávěrce vs. přiblblý šťastný úsměv táty.. “Je to dlouhý..”.. Ok.. Revize PJ live, enter, verze 2 odeslána a směr Kongresák.. Tori Tori Tori.. (včetně Cornflake Girl!! děkuji..).. Dá se tolik emocí narvat do jednoho dne?.. Asi jo.

Non-stop u ex-Pakulu, skoropůlnoc, první spočinutí, improv minioslava, Bari a Dušín a najednou se dobře známe s neznámou kapelou Začlo to už ráno (sic!).. Název roku kluci.. Dostávám demáč.. doteď jsem neměl odvahu.. Pardon.. Ale tím názvem jste se tedy trefili, to je jasná věc.

Domů euforicky. Vše nové. Najednou. Dopršelo. Půl šampíčka na balkoně, konec sil.. Venku někdo pomalu a rozvážně močí uprostřed ulice. A new dawn of the new dawn.. Zítra budík slyšet bez šance. Vzbudí mě sms z práce. Sms s otazníkem- “flp, kdy dorazíš?” Letim!

A takhle to tehdy bylo.

Happy B-Day, Elzo!

Jsem rád, že (tu) (s námi) jsi.

tátaF

dsc00309.JPG

Comments

  1. ty vogo, file, to je takový doják, že jsem tady v práci u toho normálně zaslzela… :-)

    TAK TÉ VAŠÍ KRÁSNÉ PRINCEZNĚ PŘEJI, ABY BYLA KRÁSNÁ PO MAMINCE, MOUDRÁ PO TATÍNKOVI A VESELÁ A USMĚVAVÁ PO OBOU RODIČÍCH.

    Comment by Veru  [10:09, June 24, 2008]

Leave a comment

Please fill-in all fields marked by red star (*).

*
To prove that you're not a bot, enter this code
Anti-Spam Image

Powered by WP Hashcash