March 6, 2008 

Everybody freeze!!!

Tak toto je sympatické. Přijďte zmrznout! Unikátní happening, založený na nápadu kolujícím metropolemi, potká Prahu v úterý 18. března 2008. Ať v tu chvíli budete dělat cokoli, máte-li chuť, na jednu minutu můžete zkrátka „zmrznout“.

Freezing Prague 2008

Kdy: 18. 3. 2008

Kde: Vestibul metra Muzeum před drogerií Rossman

Sraz: 17:00

Začátek akce: 17:10

Koncept:

Zmrznutí tolika lidí, kolik se sejde na určitém místě, ve stejnou chvíli. Pokud zrovna jíte banán, tak uprostřed kousnutí, pokud někomu máváte, freeze uprostřed gesta, pokud se shýbnete pro pětikorunu, zůstanete sehnutí. A to vše po dobu jedné minuty.

Plán:

Sraz před drogerií Rossman, vestibul metra Muzeum v 17:00. V 17:09 sejde do vestibulu člověk, oblečený celý do oranžového. Obejde celou pasáž, aby všechny upozornil, že akce za chvíli začne. Zhruba před vchodem do drogerie Rossman pak sám „zmrzne.“ Budiž to považováno za signál pro všechny.

Lavinovou reakci zmrznou všichni v pozici, ve které se právě nacházejí. Není třeba vidět přímo na „oranže“ a čekat, kdy zmrzne. Stačí sledovat další účastníky. Díky tomu se freezers mohou rozptýlit po velkém prostoru. Po jedné minutě oranžový člověk „rozmrzne“ a dav se rozejde.

Doba trvání: 1 minuta.

Uvědomte všechny, koho by nápad mohl zajímat. A když už nepřijdete zmrznout, zkuste aspoň přijít, nenápadně sledovat a být při tom.

Ukázky:

The Grand Central Freeze (New York)

The Trafalgar Freeze (Londýn)

Filofon verdict: Being there counts!

 

 

Comments

  1. úáááááááá, to vypadá skvěle!! jestli na to nezapomenu, tak určitě příjdu!! :-)

    Comment by Veru  [12:43, March 10, 2008]

Leave a comment

Please fill-in all fields marked by red star (*).

*
To prove that you're not a bot, enter this code
Anti-Spam Image

Powered by WP Hashcash